همسرم اقدام به فرار از دین، نموده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۵ #63685792

سلام خسته نباشید
من ۲ ماه قهر کردم و خانه پدرم هستم و از اداره ثبت مهریه ام رو اجرا گذاشتم، بعد از اس ام اس که از اداره ثبت هم به من، هم به شوهرم برای شماره اجراییه مهریه ارسال شد، همسرم ماشین رو زده به نام پدرش، الان ماشین به نام پدرش شده هیچ مال دیگه ای هم به نام خودش نداره هنوز از دادگاه هم اقدام نکردم فقط از اداره ثبت.
الان باید چی کار کنم؟
چطوری میتونم حقم رو بگیرم؟
دو روز پیش هم تمکین زده و اظهارنامه برام فرستاده یک مغازه هم اجاره کرده بودیم البته برای پدرش بود مغازه ولی دست شوهرم بود اون هم خالی کرد میگه طلاقت هم نمیدم.
موندم باید چی کار کنم؟
شغلش هم کارمند یک شرکت عادی.

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از صدور و ابلاغ اجراییه انتقال مال به قصد فراز از دین جرم است.

باتوجه به توصیحات فقط درخواست کسرازحقوق شوهر را نمایید

اگر پس از صدور اجرائیه اقدام به انتقال نموده باشد فرار از پرداخت دین است

سلام دوست گرامی
شما به سختی می توانید ثالت کنید که این نقل و انتقالهای که انجام شده صوری بوده است، اگر بعد از صدور اجراییه انتقال صورت پذیرفته باشد می توانید به عنوان فرار از دین علیه ایشان طرح دعوا بنمایید.
از حققو ایشان نیز می توانید برای مطالبه طلبتان اقدام کنید.

سلام

شما می توانید نسبت به توقیف یک چهارم حقوق ماهیانه اش اقدام کنید همچنین چنانچه پرونده به دادگاه رفت و محکومیت یافت می توانید از ضمانت اجرای جلب استفاده کنید در مورد خودرو کاری نمی شود کرد.