چگونه میتونم خیانت در امانت سفته رو ثابت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۹ #63665246

سلام
من ۴ سال پیش با یه نفر شریک کاری شدم در ازای سرمایه گزاری ۳۰ میلیونی اون یه سفته به مبلغ ۸۰ میلیون دادم بعدا کار ما منجر به شکست شد من ۱۰ میلیون به ایشون برگردوندم و ۲۰ میلیون بدهکار بودم که مستنادش در حسابهام هست حالا ایشون سفته منو پشت نویس کردن و به کس دیگه واگزار کردن که اونم اجرا گزاشته الان من با پرینت حسابهام میتونم ثابت کنم که مبلغ بدهی من ۲۰ میلیون بوده و اون سفته به صورت امانتی بوده خواهشا منو راهنمایی کنین تو شرایط بسیار بدیم
باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی سفته
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داشتن ادله و مدارک کافی می توانید تحت عنوان خیانت در امانت شکایت نمایید

با درود .شکایت شما در صورت داشتن مدرک و شهود و قرارداد قابل پیگیری است

به جرم خیانت در امانت علیه شریک شکایت نمایید

با سلام. به جرم خیانت در امانت علیه شریک کاری تان شکایت کنید و رسید شکایت را در دادگاه حقوقی سفته ارائه دهید ولی معمولا منجر به توقف روند پرونده مطالبه سفته نمی‌شود.

با سلام
اگر بفرموده شما بتوانید اثبات نمایید این سفته بابت ضمانت کاری به شریک بوده است میتوانید بر علیه شریک به جرم خیانت در امانت اقدام نمایید و این اثبات با داشتن قرارداد ، شهادت شهود ، و نظایر ان ممکن میباشد