تجدید نظر ممکن هست حکم را تغییر دهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۱ #63648237

سلام
من با ۶ نفر از دوستان به رستورانی رفتیم مشروب خوردیم
زیر میز ما ۲۰۰ سی سی و از صاحب رستوران ۱ نیم لیتر مشروب کشف کردن رفتیم دادگاه قاضی جرم ما رو با صاحب مغازه یکی کرد و ۶ ما حبس و ۷۴ شلاق و جریمه نقدی
به نظر شما تجدید نظر کم میکنه
سابقه کیفری هم نداشتیم
فقط هم ۶ ماه حبس رو تعلیق کرده برامون

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
در صورت وجود جهات تخفیف ممکن است حکم مساعد تر شود به حال شما

ماده ۳۸ - جهات تخفیف عبارتند از:
الف - گذشت شاکی یا مدعی خصوصی
ب - همکاری مؤثر متهم در شناسایی شرکا یا معاونان، تحصیل ادله یا کشف اموال و اشیاء حاصله از جرم یا به کار رفته برای ارتکاب آن
پ - اوضاع و احوال خاص مؤثر در ارتکاب جرم، از قبیل رفتار یا گفتار تحریک آمیز بزه دیده یا وجود انگیزه شرافتمندانه در ارتکاب جرم
ت - اعلام متهم قبل از تعقیب یا اقرار مؤثر وی درحین تحقیق و رسیدگی
ث - ندامت، حسن سابقه و یا وضع خاص متهم از قبیل کهولت یا بیماری
ج - کوشش متهم به منظور تخفیف آثار جرم یا اقدام وی برای جبران زیان ناشی از آن
چ - خفیف بودن زیان وارده به بزهدیده یا نتایج زیانبار جرم
ح - مداخله ضعیف شریک یا معاون در وقوع جرم
تبصره ۱ - دادگاه مکلف است جهات تخفیف مجازات را در حکم خود قید کند.
تبصره ۲ - هرگاه نظیر جهات مندرج در این ماده در مواد خاصی پیش بینی شده باشد، دادگاه نمی تواند به موجب همان جهات، مجازات را دوباره تخفیف دهد.

سلام و درود، در صورت داشتن جهات تخفیف از جمله عدم سابقه‌ی کیفری امکان کاهش مجازات وجود خواهد داشت، موفق باشید.