آیا با این شرایط اضافه کاری ماده ۵۱ به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۸ #63632858

اینجانب طبق قرارداد منعقد شده با کارفرما از روزهای شنبه تا پنج شنبه از ساعت ۹ لغایت ۱۷ به مدت ۸ ساعت روزانه کار کردم ایا با این اوصاف به بنده اضافه کاری تعلق میگیرد یا خیر؟
بله یا خیر بودنش رو حتما بگید؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ساعت کاری اگر از هشت ساعت بیشتر باشد شامل اضافه کار است

ساعات کار عادی کارگران با احتساب ۴۴ ساعت کار در هفته کارگران هر روز هفت و سی و سه صدم ساعت (معادل هفت ساعت و بیست دقیقه) می شود و مازاد بر آن اضافه کاری حساب می شود.
موفق باشید

با توجه به ساعات کار و احتمال گردش آن شما برابر ق.ک ۸ ساعت کار کردید اگر بیشتر است مشمول اضافکار خواهید بود وگر نه خیر