آیا احتمال دارد رای دادگاه بدوی، در دادگاه تجدید نظر نقض بشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۷ #63594253

باسلام خدمت وکلای محترم.در پرونده حقوقی که من خوانده بوده‌ام و اختلاف بر سر سهم زمین بوده بطوری که از سه سهم یک سهم من و یک سهم خواهان داشته و سهم سوم بنده خریداری کرده ام از شخص ثالث که غریبه بوده ولی چون خودم خارج بوده ام پول برای خواهان که برادرم می باشد فرستاده ام ولی ایشان به نام خودش زده زمین و خودش هم شکایت کرده که تا زمین را جدا کنیم و من شهودی داشتم که در دادگاه شهادت دادند که من زمین را خریداری کردم و فیش واریزی پول.کارشناس که پرونده را بررسی کرده به نفع من نظر داده اما خواهان اعتراض زده و درخواست هیات کارشناسی کرده ولی قاضی موافقت نکرده و رای به نفع خواهان صادر کرده،اگر من اعتراض کنم به رای بدوی در دادگاه تجدیدنظر ،چقدر احتمال دارد که رای اولیه نقض شود؟با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یقینا اگر مدارک شما از نظر قانونی متقن و کافی باشد میتوانید در مرحله تجدیدنظر برنده شوید.

درود بر شما، چنانچه دلایل و مستندات کافی دال بر حقانیت خود دارید، امکان نقض رای وجود دارد.

درود
نتیجه قابل پیش بینی نیست

بستگی به ادله و لایحه تجدیدنظرخواهی دارد

درود.درصورت وجود دلایل ومستندات کافی احتمال نقض رای وجود دارد

در صورتی که مدارک مستند و دلایل متقن دارید به رای اعتراض نمایید

اگر دلایل کافی بر حقانیت شما وجود داشته باشه و تجدید نظر قبول کنه قابل نقض هست