در صورتی مقدار شرابی که از فرد گرفته میشود زیاد باشد مجازات آن چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۰ #63593018

در صورتی مقدار شراب که از فرد گرفته میشود بیش از ۶۰۰ لیتر باشد مجازات آن چیست؟؟؟
ب تفکیک تا ۱۰۰۰ لیتر چه؟؟؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات چنین جرمی، حبس جریمه نقدی و شلاق می باشد.

با درود مجازات آن حبس جریمه نقدی و شلاق

سلام
میزان الکل ساخته شده تنها در جریمه نقدی موثر است نه در مجازات های دیگر

بیشتر از ۲۰ لیتر ماشین به نفع دولت مصادره می شود و در غیر اینصورت علاوه برمجازات مربوطه به جزای نقدی محکوم می شود

با سلام مجازات ساخت و نگهداری مشروبات الکلی دست ساز یکسال حبس و تا پنج برابر ارزش عرفی مشروبات الکلی کشف شده می باشد .