همسرم در خارج از کشور است و پنج سال است که از هم جدا هستیم، آیا او می تواند مهریه اش را به اجرا بگذارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۰ #63588806

ما با هم به خارج از کشور رفتیم برای اقامت و او در آنجا از من تقاضای جدایی کرد و حتی به من خیانت کرد و من بعد شش ماه به ایران بازگشتم و از دادگاه تقاضای عدم تمکین دادم و خانواده اش به جای همسرم به دادگاه آمدن و من از دادگاه نامه گرفتم و ازدواج مجدد کردم و الان همسرم در خارج از کشور به من می گوید و مهریه ام را می خواهم به اجرا بگذارم.
آیا او می تواند همچین کاری بکند؟
و مهریه اش هم ۲۵۰ سکه می باشد.
چطور می توانم از دست او خلاص شوم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان اقدام بابت مهریه وجود دارد

بله میتواند مهریه را مطالبه نماید ، راه هایی دارد برای خلاصی ....

سلام
ایشان میتوانند نسبت به وصول مهریه اقدام نمایند

بله می تواند بابت مهریه اقدام کند

با سلام
بله مهریه قابل مطالبه است مگر ببخشد یا اقرار به دریافت و توافقی حل شود
شما در صورت عدم دارایی و اموال به جز مستثنیات دین میتوانید اعسار و تقسیط بزنید

با سلام - ایشان میتواند مهریه را به اجرا بگذارد ودادخواست الزام به پرداخت مهریه بدهد . وشما باید در جلسات دادرسی ثابت کنید که تمکن مالی جهت پرداخت ندارید وهروقت حکم پرداخت مهریه قطعی شد شما باید دادخواست اعسار از پرداخت مهریه بدهید وثابت کنید که معسر هستید .البته شما هم میتوانید دادخواست الزام به تمکین بدهید وادعا کنید که همسرتان تمکین نمیکند ولی این موضوع نمیتواند مانع از پرداخت مهریه گردد.

با سلام

حقوق مالی زوجه درخصوص مهریه ارتباطی به تمکین یا عدم تمکین وی ندارد وایشان میتواند مهریه خودرا به اجرا بگذارد ودر صورتیکه شما توان پرداخت ندارید میتوانیددادخواست اعسار از پرداخت مهریه را تقدیم کنید