آیا دادیاری کل مکالمات را از شاکی می خواهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۱ #63570449

با سلام.
در یک جلسه هیئت مدیره شرکت تجاری به تعداد چهار نفر و بوجود امدن اختلاف مالی با شریکم ایشان اقدام به فحاشی بمن کردن بعد از چندین بار فحاشی توسط نامبرده من گفتم این صفت رکیکی که بمن نسبت میدهی خودت هستی. حالا ایشان کل جلسه را ضبط صدا کردن و با کات کردن چند ثانیه فحاشی من که در جواب ایشان بود و ارایه ان به دادیاری از دست من شکایت کردن بجرم اهانت و فحاشی. در دادیاری درخواست ارایه کل مکالمات از شاکی را نمودم که فحاشی من جواب فحاشیهای ایشان بوده است. ایا برای من از نظر کیفری مشکلی پیش میاد یا دادیاری کل مکالمات را از شاکی می خواهد در این پرونده بدبینانه چه حکمی برای من صادر میشود.متشکرم.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به توضیحات شما، نزد دادیار اقرار به توهین و فحاشی نموده اید لیکن شما هم علیه شاکی شکایت نموده و تقاضا نمائید پرونده در یک شعبه رسیدگی شود
لازم به ذکر است که ضبط صدای اشخاص ممنون و قابل پیگرد قضایی است و نکته اهم صدای ضبط شده دلیل محسوب نمی شود

فایل صوتی ارائه شده ارزش قضایی به عنوان مدرک مستند را نداشته و شما میتوانستید با کتمان موضوع ، طرف مقابل را دچار مشکل نمایید ولی متاسفانه با اظهاراتی که به عنوان دفاع بیان داشتید کار شاکی را آسان کردید . شما با بیان اینکه به علت اهانت و فحاشی طرف مقابل مبادرت به دادن فحش نمودید در حقیقت به راحتی و بدون هیچ مدرکی اقرار و اعتراف به ارتکاب بزه نموده و زمینه محکومیت خود را فراهم آوردید .

سلام. اگر شما شهود دیگر منظورم دونفر حاضر در جلسه را می خواستید که حاضر شوند و یا دادیار احضارشان کند برای شهادت در خصدص حرفهای شما، بهتر بود. لکن در صورت اثبات اینکه ایشان هم به شما فحاشی کرده، در نهایت برای هردوی شما در صورت عدم سوسابقه، مجازات نقدی لحاظ می گردد.