برای گرفتن خسارت از برقکار به علت آسیب رساندن به ملک، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۹ #63548465

با سلام و احترام
جمعه گذشته برقکار و کولر ساز به منزل بنده جهت راه اندازی کولر گازی مراجعه نمودند، برقکار جهت کشیدن کابل از جعبه فیوز به موتور کولر گازی مجبور به سوراخ کردن دیوار پاسیو شد، با توجه به اصرار کولر ساز به سوراخ کردن گوشه پنجره، برقکار اصرار به سوراخ کردن دیوار داشت و آنقدر اصرار کرد که کولر ساز هم گفت باشه، متاسفانه با سوراخ کردن دیوار لوله های اصلی کولر گازی از آن منطقه گذشته بود، که موجب سوراخ شدن آن و تخلیه کامل گاز و لوله کشی مجدد شدیم و هزینه ۱۱۰۰۰۰۰ تومانی به بنده تحمیل شد، حالا برقکار زیر بار خطای خود نمیرود و میگوید کولر ساز به او گفته آن نقطه از دیوار را سوراخ کند و وجهی بابت خسارت پرداخت نخواهد کرد.
سوال بنده اینه که چقدر احتمال داره رای در شورای حل اختلاف به نفع بنده باشه و قاضی از بنده چه مدارکی میخواهد؟
سپاس فراوان

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به قاعده اتلاف و عدم انجام صحیح تعهد استناد کنید. به نظر اتلاف موجه تر باشد مگر بگوییم تعهد برقکار به انجام کار بدون ایجاد خرابی در بقیه قسمت ها است. اگر تعهدش هم به وسیله باشد( یعنی در راه انجام هدف تمام تلاشش را خواهد کرد ولی نتیجه را تضمین نمی کند) باید تقصیر او اثبات گردد.
ببینیم نظر همکاران محترم چیست و چه پیشنهادی مطرح م یکنند.

با سلام - قطعا که رای به نفع شماست بالاخره یه ضرری به شما رسیده وبا ارائه گواهی شما مبنی بر اینکه برقکار به تصمیم خودش این کار رو کرده وخود کولرساز هم همین مطلب رو گواهی دهد .بایستی برقکار جبران خسارت نماید .

با سلام بایستی برای مستند سازی از محل تصاویر لازم را اخذ نمایید و هزینه های انجام شده را هم مستند به فاکتور هزینه
تهیه نمایید و در شورای حل اختلاف نسبت به ایشان (هر دو) دادخواست بدهید. احتمال بالا محکوم خواهند شد.

سلام دوست گرامی
تمامی حرف های شما به عنوان ادعا است و بایستی این ادعا را با دلیل روشن نزد قاضی به اثبات برسانید، خوب اگر کولر ساز حاضر به ادی شهات است این دلیل خوبی است و می توانید حرف خود را به اثبات برسانید مطلب دیگر با توجه به شلوغی شوراها بنظر منطقی نیست اقدام به طرح دعوا