روال کار بعد از بررسی دادخواست اعسار از هزینه دادرسی به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۱ #63523800

سلام
دادخواست مطالبه وجه علیه شخصی ثبت کردم و رای غیابی به نفع من صادر شد
ایشان تقاضای واخواهی، بدوا اعسار از هزینه دادرسی دادند
در صورتی که اعسار از هزینه دادرسی ایشان تایید شود و من نیز اعتراض نداشته باشم ایا باز هم باید ۲۰ روز از ابلاغ رای بگذرد؟
در صورت رد اعسار از هزینه دادرسی روال کار چه خواهد بود؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله باید مواعد قانونی سپری گردد.
اگر اعسار رد و رای آن قطعی شد اخطار واریز هزینه دادرسی ارسال و حسب (عدم واریز یا واریز هزینه) مورد دعوا رد یا جلسه تشکیل میگردد.

با سلام
اگر هزینه اعسار ایشان تایید شد بیست روز زمان برای تایید نهایی لازم است و اگر اعسار رد شود تو این زمان بیست روزه می توانند اعتراض بزنن که پرونده برای بررسی مجدد به دادگاه تجدید نظر ارسال می گردد