شوهرم رهایم کرده و مرا تهدید میکند آیا میتوانم هم طلاق بگیرم و هم مهریه ام را پس بگیریم ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۱ #63416741

سلام خسته نباشید من سه ساله عقد هستم ک همسرم دوسال منو رها کرده و در خانه پدرمم ن زنگی ن پیامی ن چیزی من درخواست مهریه و نفقه کردم و ایشون مرا تهدید میکنند ک اگه مهریه بگیری طلاقت نمیدم تا اخر عمر پیر میشی و طلاق توافقی میخوان در دادگاه هم میگویند من طلاق نمیدهم ک مهریه بدم ولی ایشون منو رها کرده است و شاهد هم دارم محکوم ب پرداخت نفقه شده ایا میتوانم هم مهریمو بگیرم و اینجوری طلاق بگیرم یا ب گفته همسرم تا طلاق نده نمیشه؟؟؟

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
شما حق مطالبه مهریه و نفقه را خواهید داشت و چیزی مانع این امر نمی تواند باشد لیکن در صورتی که زوج به مدت ۶ ماه از پرداخت نفقه امتناع ورزد شما دارای حق طلاق می شوید همچنین در صورتی که قاضی از شرایط شما عسر و حرج شمار ا اثبات کند می توانید در خواست طلاق کنید

با سلام و احترام
شما حق مطالبه مهریه و نفقه را خواهید داشت و چیزی مانع این امر نمی تواند باشد لیکن در صورتی که زوج به مدت ۶ ماه از پرداخت مهریه امتناع ورزد شما دارای حق طلاق می شوید

میتوانید مهریه را دریافت نمایید و نفقه را مطالبه نمایید در صورت نپرداختن ۶ ماه نفقه شما حق طلاق دارید .