اگر روز موعود بدون پول بیاید یا اصلا نیاید تکلیف بنده چیست؛ آیا قاضی حکم را صادر می کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۷ #63383355

باسلام
احتراما بنده یک فقره چک برگشتی را از طریق شکایت کیفری پیگیری نمودم. بعد از دادرسی در دادسرا پرونده با کیفر خواست به دادگاه ارجاع شد. در نوبت رسیدگی وکیل متهم اقدام به جلب رضایت بنده در مقابل قاضی نمود. قرار بر این شد که سه روز بعد در محل دادگاه ایشان رقمی مورد توافق بنده را پرداخت و چک و برگه برگشتی را از بنده گرفته و بنده رضایت را اعلام نمایم. البته تمام موارد را قاضی ثبت و به امضای ما دو نفر رساند. فقط وکیل در جواب اینکه قاضی پرسید اتهام را قبول دارید وکیل گفت نه و چک مدت دار بوده ولی نه قاضی مدرکی خواست و نه ایشان مدرکی ارائه داد و قاضی نیز فقط اینها را ثبت کرد. حال سوال بنده این است اگر روز موعود یعنی سه روز دیگر وکیل بدون پول بیاید یا اصلا نیاید تکلیف بنده چیست؟ آیا قاضی حکم را صادر می کند؟ یا اینکه یک جلسه دیگر هماهنگ می کند برای ادامه دادرسی و رسیدگی با حضور طرفین؟
باسپاس

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
احتمال صدور رای هست لیکن بسته به نظر دادگاه و مدارک ارائه شده طرف مقابل دارد

در صورت عدم حضور یا عدم انجام تعهدات توسط وکیل احتمال صدور رای محکومیت موکل وی زیاد است .

اگر در موعد مورد نظر وجه چک را پرداخت کند پرونده مختومه می گردد ولی اگر وجه چک پرداخت نشود ،به احتمال زیاد با توجه به اینکه دلیلی بر ادعای مدت دار بودندچک ارائه نشده است ،دادگاه حکم به محکومیت صادر خواهد کرد.