چگونه می توانم درخواست طلاق کنم بدون اینکه مجبور به بذل مهریه بشوم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۸ #63371359

با توجه به متن سوال زیر و پاسخ وکلای محترم در باب نفقه، چگونه و از طریق کدام دادخواست می توانم در عرض چند ماه ( حدود ۴ ماه)طلاق خود را قطعا بگیرم.
سلام من ۴ ساله عقد هستم برای پرونده ترک انفاق کیفری دادگاه تجدید نظر مبنی بر" اتهام عدم تهیه مسکن توسط زوج "تشکیل شد و همسرم اجاره نامه اورد و ۴ تا صورتجلسه نیروانتظامی اورد که خونه کاملا آمادس و ۳ تا اظهارنامه که برای من فرستاده بود که خونه آمادس رو نیز ارائه داد من هم جواب اظهارنامه اش رو دادم که با شهود به ادرس مراجعه کردیم و کسی در را باز نکرد( طبقه ۸ یه مجتمع بدون آسانسور بود) تحقیق کردم دیدم واقعا اجاره کرده درحالیکه در پرونده طلاق که منتهی به صدور گزارش اصلاحی دادگاه تجدیدنظر شد یک ماه برای تهیه خونه وقت داشت که تاریخ اجاره نامش در خلال همون یک ماهه ولی روز آخر مهلت یک ماهش یه اس ام اس داد که پاشو جهیزیتو بیار به این ادرس ( یه ادرس ناقص) و ما رفتیم و صورتجلسه شد و دوباره دوروز بعد یه اس ام اس داد و ادرس رو با یه بلوک دیگه فرستاد که باز رفتیم و کسی در رو باز نکرد و صورتجلسه شد و قاضی در رای به همه مدارک همسرم استناد کرد و رای برائت داد و به مدارک من استناد نکرد و یکطرفه بود قضاوتش.چیکار کنم که حداقل توی درخواست مجدد طلاقم موفق بشم( طلاق به استناد بلاتکلیفی داده بودم اولین بار که منتهی به گزارش اصلاحی و الزامش به تهیه مسکن شد که شرحش رو گفتم) الان مجددا دادخواست طلاق دادم به استناد بند یک عقدنامه.چطور ثابت کنم که قصدش فقط جدایی و فریب قانونه و اینکه با این روال می خواد مجبورم کنه مهریمو ببخشم.توروخدا کمکم کنید چطور می تونم طلاق بگیرم ولی مجبور نشم مهریمو ببخشم

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بانظر کارشناس محترم خانم برخورداری موافقم

در مدت چهارماه بدون داشتن ادله ی کافی نمیتوانید اقدام به طلاق کنید و مجبور به طلاق توافقی و بخشش قسمتی از مهرخود خواهید شد،بهتر است از وکیل استفاده کرده و ادله برای عسرو حرج خود جمع آوری کنید تا بدون بخشش مهر جدا شوید

با سلام ووقت بخیر
طلاق زوجه منوط به داشتن وکالت درطلا قو توافقی بودن طلاق و اثبات شرایط عسرو حرج می باشد و باید ادله محکمه پسند داشته باشید اینکه قاضی دلایل شما رو نپذیرفته و برای ایشون برائت صادر کرده حتنا دفاعیاتی که لازم بوده را شما ارائه نداده اید درکل طلاق ا زطرف زوجه با استناد به شرایط عسرو حرج کارآسانی نیست .و به راحتی منوط به نتیجه نمیشود .