ورود شخص ثالث به پرونده به دلیل توقیف آپارتمان به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۴۲ #63370

با سلام :
شرکت پیمانکاری بابت ساخت اپارتمانهایی که تعاونی مسکن بازرگانی کارفرما بوده طلبی داشته که بابت طلب خود یکی از بلوکهای ۱۶ واحدی را توقیف کرده که حالا بعد از چند دست خرید و فروش به خریدارهای فعلی ابلاغ شده و دادگاه بدوی و تجدید نظر اسناد وکالتی و قولنامه ها را به علت رسمی نبودن نپذیرفته و حکم به قرار رد اعتراض شخص ثالث داده است حال بابت پرونده اولیه کارفرما و پیمانکار که مبلغی را به عنوان طلب ، کارشناسی شده بود را خلاف شرع تشخیص داده شده و پرونده به دستور رییس قوه قضاییه به تهران ارسال شده است حال سوال من این است که ۱- حکم خلاف شرع تشخیص داده شده چیست ؟ ۲ - چه بررسی هایی در تهران روی پرونده صورت خواهد پذیرفت ؟ ۳ - ما به عنوان شخص ثالث در این مدت که حکم متوقف شده چه کاری باید انجام بدهیم که خونه هامون رو رفع توقیف کنیم ؟
با تشکر

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلیل پیچیده بودن پرونده حتما باید به صورت حضوری با وکیل متخصص در گروه وکلای یاسا مشورت کنید و در غیر این صورت به نتیجه ای نخواهد رسید.