بعد مدتی دادخواست دیگری در شعبه ثبت گردید که دوباره درخواست اعسار داده، چه پیش خواهد آمد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۳ #63364370

باسلام و عرض خسته نباشید:
بنده فردی رو بخاطر بدهی محکوم کردم،منتها محکوم علیه درخواست اعسار و تسقیط داد که از سوی دادگاه رد شد.
دوباره محکوم علیه درخواست تجدیدنظر داد که اون هم از سوی دادگاه تجدید نظر رد شد،اما بعد مدتی دادخواست دیگری در شعبه ثبت گردید که دوباره درخواست اعسار داده،مدارک جدیدی هم ارائه نکرده،همون شاهدینی که در مرحله قبل معرفی کرده بودن رو ارائه دادند.
میخواستم بدونم چنین دادخواستی قانونی هس یا نه؟
من تو جلسه دادرسی چیکار میتونم بکنم؟
هدف محکوم علیه با این دادخواست چی میتونه باشه؟
ممنون میشم راهنمائیم کنین چون الان دوساله همین برنامه رای صادر و اعتراض رو دارم و دستم هم به جایی بند نیست .تا کی باید برم و بیام

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طرح دادخواست اعسار محدودیت ندارد و قانونی است.

کار ایشان غیر قانونی نیست . شما همانند رسیدگی گذشته دفاع لازم را انجام دهید . هدف اصلی طرف خریدن وقت بیشتر برای عدم پرداخت بدهی است . و از حق قانونی خود استفاده به نحو احسن میکند . متاسفانه

دعوی اعسار از پرداخت محکوم به مشمول اعتبار امر مختوم نیست و میتواند بارها از طرف محکوم علیه طرح گردد. دادخواست قانونی است. و به محض قبول آن و تادیه پیش قسط از زندان ازاد خواهد شد. چنانچه نتوانید مالی خارج از مستثنیات دین از وی معرفی نمایید موضوع به همین منول خواهد بود.