اقدام به صدور قرار منع تعقیب نموده، آیا این اقدام بازپرس قانونی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۰ #63330312

با سلام
بنده راجب یک توافق نامه که مطمین بودم امضا و اثر انگشت درج شده در ان متعلق به بنده نیست شکایت کیفری نمودم و کارشناس یک نفره و کارشناس ۳ نفره تایید نمودند امضا و اثر انگشت متعلق به بنده است منتها کارشناس ۳ نفره تایید نمودند ۲ سطر به انتهای متن بعد از امضا و اثر انگشت الحاق شده
حال بازپرس به دلیل اینکه شکایت اولیه بنده فقط در خصوص امضا و اثر انگشت بوده و بنده راجب الحاق شکایت ننمودم
ایا الحاق از مصادیق جعل نیست و شامل مجازات کیفری نمیشود ؟
ممنون میشم واضح و کامل راهنمایی بفرمایید به دلیل اینکه به واسطه این توافق نامه ضرر زیادی بخ بنده رسیده

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، به استناد نظر کارشناسی مآخوذه، نسبت به طرح شکایت کیفری جعل و استفاده از سند مجعول(محتوای سند) اقدام نمائید ...

با سلام
در امور کیفری عنوان شکواییه شما برای مقام قضایی مهم نیست چون ممکن است از نظر شما خیانت در امانت باشد واز نظر عناصر کلاهبرداری لذا تشخیص درستی با مقام قضایی می باشد.لذا ایشان با توجه به عنوان عام جعل می توانستند پیگیری نمایند و موارد الحاقی را بررسی و حکم دهند مگر اینکه شما قطعا بیان کرده باشید که جاعل طرف شما بوده است که ممکن است مدارکی مبنی بر جعل توسط ایشان نباشد و مستند به شخص ثالثی باشد

شما با استناد به نظر کارشناسی مبنی بر اضافه شدن چند سطر آخر آن را تامین دلیل نموده و دوباره شکایتی بر دست بردن به توافق نامه اقدام نمایید