مدعی شده که یا پول من رو پس بدید یا ۲۰ میلیون تومان برگشت بدید، قولنامه دستنویس بوده؛ آیا ادعای خریدار منطقی هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۵ #63233927

سلام و خسته نباشید...
بنده یک امتیاز زمین داشتم که در زمان انجام معامله و فروش توسط بنده امتیاز بالایی داشت و در زمان تقسیم بندی نزدیک به خیابان قرار میگرفت و جایگاه خوبی داشت... و به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان فروختم... پس از فروش در اخرین جلسه که برگزار شد ظاهرا امتیاز زمین فروخته شده ی ما تغییر کرد و بعد از ارزیابی قیمت ۸۰ میلیون تعیین کردند برای این زمین... و خریدار الان مدعی شده که یا پول من رو پس بدید یا ۲۰ میلیون تومان برگشت بدید... درضمن قولنامه بصورت دستنویس نوشته شد و توسط طرفین و یک شاهد امضا شد... آیا ادعای خریدار و درخواست او منطقی هست؟ و اینکه آیا امکان شکایت را دارد یا خیر؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به متن و محتوای قرارداد دارد . ولی بطور کلی توافق متعاملین در زمان عقد قرارداد محترم بوده و تنها در صورت غبن فاحش قابل اعتراض و فسخ خواهد بود .