شکایت از کارفرما بابت بیمه و حقوق و سنوات و عیدی چگونه است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۷ #63230343

با سلام
بنده از کارفرما بابت عدم پرداخت حقوق و سنوات و... و همچنین برای یک سال بیمه نکردنم شکایت کردم. اول هییت تشخیص رایی صادر کرد بعد کارفرما اعتراض کرد و هییت حل اختلاف هم مجدد همون رای رو صادر کرده. ولی نوشته این حکم قطعی و لازم الاجراست ولی قابل فرجام خواهی در دیوان عدالت اداری به مدت سه ماه برای افراد داخل کشور می‌باشد.
خب این ینی دوباره باید پنج شش ماه صبر کنم تا دیوان عدالت اداری جلسه تشکیل بده دو ماه بعد هم رای صادر کنه و سه ماه فرصت بده تا شندرغاز پول منو بدن؟ این اصلا چه اداره کاری هست که برا حقوق سه تومنی دو سال باید بمونی اداره کار و...؟ دو سال بعد این پول به چه دردم میخوره آخه؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید نسبت به حکم قطعی اجراییه بگیرید و اگر اعتراض دارید از طریق دیوان عدالت اداری ثبت اعتراض نمایید

بادرودوسلام به درخواست صدور اجراییه اقدام نمایید.

وقت بخیر گام اول درخواست صدور اجرائیه است

سلام میتوانید اجرائیه رای را بخواهید در نظر داشته باشید روند قانونی به همین شکل هست و زمان بر

با احترام پروسه قانونی طی باید شود

فرجام خواهی مانع اجرای رای نیست.

سلام بایدروال پرونده طی شوددرصورت انصراف حق شمابه طورکلی ممکن است ساقط شود