با توجه به استعلام مجدد دادگاه کیفری از پزشکی قانونی و رد اعتراض بیمه، آیا دادگاه تجدید نظر ممکن است نظر دیگری بدهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۲ #63208431

سلام و احترام خدمت وکلا
شرکت بیمه در اعتراض به رای صادره توسط دادگاه کیفری که در متن آن اورده شده که به استناد استعلام مجدد از پزشکی قانونی گرفته شده اعتراض ثالث بیمه را رد کرده و اکنون پرونده به دادگاه تجدید نظر رفته سوال اصلی من این است با توجه به استعلام مجدد دادگاه کیفری از پزشکی قانونی و رد اعتراض بیمه ایا دادگاه تجدید نظر ممکن است نظر دیگری بدهد و رای قبل را نقض کن؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
یکی از دلایل اینکه آراء قابل اعتراض است این است که ممکن است رسیدگی دادگاه بدوی و رای صادره اشتباه باشد
و بنابراین چنانچه دادگاه تجدید نظر تشخیص دهند که لازم است از پزشکی قانونی مجددا استعلام شود این کار را انجام بدهند یا حتی بدون استعلام مجدد چنانچه رای دادگاه بدوی را اشتباه تشخیص دادند می‌توانند آن را نقض و رایی که به نظرشان صحیح است صادر نمایند