آیا مبایعه نامه ای که درآن قیمت ملک مشخص نشده و امضای شهود ندارد دارای اعتبار است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۹ #63181179

سلام و خسته نباشید. مبایعه نامه ای که ۲سال پیش صورت گرفته فقط فروشنده و خریدار امضا کردند و امضای شاهدی در مبایعه نامه نیست و روز محضر و مکان و قیمت هم مشخص نشده است. لفظی از فروش آپارتمان صرفنظر شده و خریدار که مستاجر هم میباشند خواستار تمدید اجاره شده. بعد از یکسال با توجه به مبایعه نامه مذکور خود را مالک میدانند و بیعی یا ثمنی از ایشان دریافت نشده است. و ایشان حتی نتوانسته اند پولی تهیه کنند میتوانند خود را مالک بدانند حتی هیچ کاری در محضر هم صورت گرفته نشده است؟ آیا این مبایعه نامه که نسخه ها دست خریدار است و از دادن کپی به فروشنده طفره می روند حتی از گرفتن کپی و ارسال آن طفره می روند اعتبار دارند، بدون امضای شاهدین و تعیین روز محضر و قیمت؟ سپاس

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شاهدی وجود داشته باشد می توان اثبات کرد ولی باید مدارک شما تماما بررسی شود

سلام اگر ثمن در قرارداد معین نشده و مجهول ایت ، به همین دلیل قرارداد باطل است . البته برای راهنمایی دقیق باید متن قرارداد مطالعه شود .