آیا انحصار وراثت و ابطال سند و اعتراض شخص ثالث را باید با هم در یک دادخواست مطرح کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۷۹ #63158581

اینجانبه بعد از فوت پدرم نسبت به انحصار وراثت باغ چای اقدام نموده ام وارثان شامل : اینجانبه و خواهرم و مادرم پدرم در زمان حیات بعد از فوت برادرم تمام باغ چای را به برادر زاده ام که ۳ ساله بود در آن زمان فروخته است
نکته : در مبایعه نامه بردار زاده ام قید شده به مبلغ پول فروخته در زمانی که برادر زادم ۳ ساله بود==> پس مبایعه نامه برادر زاده ام باطل است مشکل اصلی من : برادر زاده ام قستمی از باغ را به خواهرم (یکی از وراث) فروخته است و برادر زاده ام به خواهرم مبیع را تسلیم نکرده بود
خواهرم در دادگاه با موضوع تسلیم مبیع شکایت مطرح کرده بود و موجب به حکم تسلیم به نفع خواهرم شد. ==>که نیازمند اعتراض شخص ثالث است
یا اعتراض شخص ثالث را در دادخواست جداگانه؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دادخواست جداگانه باید برای انحصار وراثت تنظیم نمایید .

انحصار وراثت در صلاحیت شورای حل اختلاف آخرین محل سکونت متوفی است

اگردربرگ انحصاروراثت قید شده باشد پس همه وراث ارث می برند

سلام وقت بخیر
انحصار وراثت در شورا مطرح می‌شود و در ارتباط با مورد دیگر می‌توانید در قالب ورود ثالث اقدام نمایید

درود
باید در دادخواست جداگانه باشد.

با سلام
خیر
موضوع در قالب یک دادخواست صورت نمی پذیرد.

با سلام اول باید درخواست انحصاروراثت و بعد از دادخواست ابطال سند