تا چند بار عدم حضور در دادرسی حکم غیابی صادر میشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۹ #63146746

ضمن عرض سلام و وقت بخیر،
امروز پیامکی با مضمون ابلاغیه در سامانه ثنا مبنی بر کلاهبرداری اینترنتی از حساب شخص برای من اومد. که با مراجعه با سامانه دادگاه مدت ده روز برای حضور به اونجا رو برای بنده تعیین نموده، با توجه به اینکه بنده ساکن تهران هستم و شاکی در جیرفت کرمان، و رفت وآمد بنده به اونجا واقعا سخت و دشوار هستش ( با توجه به موقعیت شغلیم و وضعیت آب و هوا )

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، در صورتیکه در هیچ یک از مراحل دادسرا و دادگاه شرکت نکنید، حضور در یک جلسه و دفاع از خود حضور محسوب میشود