آیا واحدی که فقط اثاثیه در آن است، باید شارژ کامل دهد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۰۷ #63137487

در مجتمعی در پرند واحدی داریم که بخشی از اثاث مان را در آن گذاشتیم، اما در ساختمان دیگری ساکن شدیم.

آیا با توجه به این که در مجتمع دیگری، واحدی کرایه کرده ایم و آن جا زندگی می کنیم، با داشتن قبوض مصرف بسیار پایین که نشان دهنده مسکونی نبودن واحد است، آیا می توان هزینه شارژ را کاهش داد یا نصف هزینه شارژ را پرداخت کرد؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام . پرداخت شارژ واحدها ربطی به استفاده و سکونت در آپارتمان و یاغیر آن ندارد ودر هرصورت شارژ باید پرداخت شود مگر اینکه با مدیر ساختمان به توافق برسید که هزینه های آب و برق و گاز درصورت اشتراک را به دلیل عدم استفاده شما از شارژ کسر کنند ومبلغ کمتری بپردازید .

با سلام باه باید شارژ بدهد

صرف عدم سکونت در آپارتمان دیل پرداخت شارژ ساختمان نیست شما باید شارژ ثابت ساختمان پرداخت کنید اما در مورد پرداخت شارژ بابت قبوض چون در ان واحد ساکن نیستید و کلا رفت و امدی ندارید میتوانید قبوض مشترک را با هماهنگی مدیر ساختمان پرداخت نکنید

با درود با مدیر ساختمان هماهنگی صورت گیرد

با سلام ذکر این مهم لازم است مالک واحدهای خالی باید هزینههای مربوط به نگهداری ساختمان را پرداخت کند. هزینههای مربوط به نگهداری آپارتمان اعم از اینکه مالکان از آن استفاده کنند یا نه باید توسط همه پرداخت شود. طبیعی است که مواردی مثل ایزوگام کردن پشتبام یا هزینههای مربوط به نمای ساختمان بر عهده همه بوده و جزو هزینههای مربوط به مشاعات است که در این موارد قانون صریحا اعلام میکند که مالکان باید برای آن هزینه کنند. اینجا دیگر استفاده یا عدم استفاده مطرح نیست. به عنوان مثال مالک یکی از واحدهای طبقه اول هیچ وقت نمیتواند بگوید من از آسانسور استفاده نمیکنم و در نتیجه هزینههای آن مربوط به من نیست. موجودیت ساختمان باید حفظ شود. زمانی شارژ ماهانه مربوط به آب است که مالک واحد خالی چون در آپارتمان سکونت ندارد از آب استفاده نکرده و نیاز نیست، پولی پرداخت کند، اما در سایر موارد مثل ایزوگام کردن پشت بام همه واحدها باید مشارکت کرده و برای آن هزینه کنند.

با سلام
پرداخت شارژ ارتباطی به سکونت یا عدم سکونت ندارد و باید پرداخت شود.
تنها راه حل توافق با مدیر آپارتمان است.

با سلام به هر حال باید پرداخت نمایید و صرف عدم سکونت شما باعث معاف شدن شما از پرداخت قبوض نمی باشد.