برای تفکیک همکاری نمیکنن؛ چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۶ #63104502

ملک خانوادگی داریم که هنوز تقسیم نشده و اعضای سهام دار برای تفکیک همکاری نمیکنن زمین پلاک زراعی اصلاحات اراضی میباشد

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ملک شما طبق قوانین موجود قابل افراز باشد می توانید به تنهایی اقدام کنید ،در غیر اینصورت حق فروش کل ملک و برداشت سهم پولی خود را خواهید داشت .

سلام .شما می توانید دادخواست افراز تقسیم مال مشاع را مطرح نمایید.اگر چنانچه با تقسیم مخالفت شد وملک قابل تقسیم نبود می توانید درخواست فروش نمایید.

سلام میتوانید از دادگاه تقاضای الزام به ایفای تعهد بخواهید چون قانونا این اشخاص متعهد به همکاری و تفکیک هستند ولی در وهله اول دقت نمایید چون ریزه کاریهای زیادی در خصوص تقسیم اینگونه اراضی وجود دارد