شکایت کرده در صورتی که هیچ متن پیامی ندارد، برای من چه اتفاقی می افتد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۲ #63099789

با سلام.
مدتی پیش با خط ایرانسل خودم به چند نفر از همکارانم به صورت ناشناس در مورد یکی دیگر از همکارانم پیام دادم که این خانم مناسب این محیط کار نیست با هر ماشینی بشه میره و میاد. و چند پیام دیگه. در اخر هم پشیمان شدم و از همه با پیامک عذرخواهی کردم. الان اون خانم که در موردش صحبت شده رفته شکایت کرده در صورتی که هیچ متن پیامی ندارد. برای من چه اتفاقی می افته

مشاوره حقوقی افترا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
در خصوص افتراء اگرایشان شهود بیاورند مجرم هستید

سلام
با معرفی شهود و درخواست استعلام می تواند اثبات نماید .

با سلام
احتمال دارد افرادی که برای آنان پیام ارسال نموده اید محتوای پیام را نگه داشته باشند و یا اینکه همگی آنان در صورت درخواست شاکی در دادگاه بر علیه شما شهادت بدهند. حال اگر با این اوصاف در دادگاه محکوم شدید
به دلیل پشیمانی از عمل خویش و در صورت اخذ رضایت همکارتان ، احتمال دارد به پرداخت جزای نقدی محکوم شوید .

در صورتی که اسکرین شات از پیامها تهیه یا شهودی موضوع را تایید نمایند دادسرا از طریق اپراتور میتواند صحت و سقم موضوع را استعلام نماید .

با سلام
عنوان مجرمانه شما احتمالا افترا خواهد بود که در صورت ارتکاب جرم قطعا به مجازات امر محکوم خواهید گردید