با توجه به نرخ مصوب هیئت دولت با توجه افزایش حداکثر ۲۵ درصدی، آیا راهکاری برای بنده سراغ دارید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۱ #63042959

باسلام
بنده ساکن عسلویه هستم.
سال گذشته کرایه خانه ۵۵۰ هزار تومن میدادم.
امسال قرار بر این بود که ۷۰۰ تومن بشه.مکالمه تلفنی و چت با صاحبخانه انجام دادم.
بعد از مراجعه به ایشان جهت نوشتن قرارداد، ایشان کرایه را ۱ میلیون دویست افزایش داده.
در ضمن بنده هیچ و خسارتی به واحد نرساندم.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که از مفاد قرارداد اجاره تخلف نکرده باشید طبق مصوبه ستاد ملی کرونا قابل تمدید با درصد مندرج در مصوبه قابل تمدید خواهد بود

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی الزام به رعایت مصوبه ستاد کرونا و تنظیم اجاره نامه با نرخ مصوب کنید

ظاهرا شما از حقی که ستاد مبارزه با کرونا برایتان در نظر گرفته داوطلبانه صرفنظر نموده اید. بنابراین دیگر ادعایی در این زمینه از شما مسموع نبوده و بایستی به توافق جدید پایبند باشید.

مشخص نکرده اید که آیا قرارداد خود را با شرایط جدید تمدید کرده اید یا خیر ؟ اگر توافقی کتبی صورت گرفته باشد ملزم به اجرای آن توافق و پرداخت اجاره بها بر مبنای آن خواهید بود ، ولی اگر توافقی کتبی صورت نگرفته باشد به صرف افزایش میزان اعلامی توسط ستاد ملی کرونا پس از پایان قرارداد ، امکان تمدید خودکار وجود خواهد داشت .

گسلام قول قرار اسمس شما از نظر قانونی فاقد وجاهت قانونی است مادامیکه بتوافق نرسید و اجاره نامه را امضا نکردید یعنی سکونت شما در مال لااجارهغاصبانه هست اما در چنین وضعیتی با توجه به مصوبه ستاد کرونا تا ۳ ما مهلت داده می شود تخلیه کنید و ۲۵درصد اجاره بها افزایش می یابد