آیا میشود به رای دادگاه تجدید نظر حقوقی اعتراض کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۴۰۸ #63036

سلام .شکایتی از طرف اداره اراضی جهاد مبنی برتغییر کاربری غیر مجاز از بنده صورت گرفت که در زمان بررسی پرونده در دادگاه جزایی و قبل از صادر شدن رای دادگاه با توجه به داشتن شرایط اخذ مجوزموفق به گرفتن مجوز از شاکی پرونده(جهاد)شدم و جواز مورد نظر به صورت لایحه به شعبه ارائه دادم ولی متاسفانه به جای قاضی ، دادرس حکم تخریب ساختمان را صادر نمود و یعد از ان با همانگی شاکی(جهاد) اقدام به درخواست ارسال پرونده به دادگاه تجدید نظر نمودم که پرونده نیز ارسال گردید ولی متاسفانه در انجا نیز باوجود مجوزهای تغییر کاریری ونیز اعلام نماینده خود سازمان جهاد به دادگاه تجدید نظر مبنی بر اینکه مجوز های مورد نظر اخذ گردیده واز لحاظ ما دیگر مشکلی وجود ندارد متاسفانه دادگاه تجدید نظر به عینه رای بدوی را تایید نموده حالا به نظر شما با وجود مجوز و باتوجه رای تخریبی دادگاه چکار باید کرد در صورتی که شاکی پرونده نیز رضایت دارد

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه شاکی پرونده و جهادکشاورزی رضایت داشته باشد حکم دادگاه دیگر قابل اجرا نخواهد بود لذا برای اطلاعات بیشتر در این خصوص باید با وکیل متخصص مشورت کنید.