با توجه به نسبیت مادر فرزندی ایشان میتوانند من را متحمل پرداخت چند سال اجاره بها نمایند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۴ #63031769

سلام من و مادرم خانه ای را به صورت شریکی داریم و سهم من ۴.۵ دانگ و ایشون ۱.۵ دانگ هست ایشان به من اطمینان خاطر داده که به هیچ وجه اجاره ای دریافت بابت اسکان من در این منزل نمی دارند و همچنین در اینده ممناعتی برای فروش این خانه از طرف من ایجاد نمی کنند و حتی در خانه جدید نیز شریک میشوند اما به طور کلی پرسش مهم من بدین شرح می باشد من نگران این هستم که در چند سال اتی و زندگی ام در این خانه مشاع که البته سهم بیشتری دارم مادرم تقاضای اجاره چند ساله بکند و از من بابت اسکان در این مدت حقی را طلب کند! ایا با توجه به نسبیت مادر فرزندی ایشان میتوانند در چند سال اینده دست به همچین عملی بزنند و من مجبور شوم متحمل چند سال اجاره شوم؟!!

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان می توانند اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه نمایند

بله امکان دارد طی تنظیم توافق نامه ای این کار انجام شود

با درود اگر بدون اذن بوده می‌توان اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کرد

سلام بله می توانند اجرت المثل ایام تصرف را از شما مطالبه کنند مگر اقرار نامه یا رضایت نامه محضری از ایشان اخذ کنید

سلام بله ایشان ب نسبت سهم خود دارای حق میباشند و میتوانند مطالبه اجرت المثل ایام تصرف ب نسبت سهم خود را مطالبه کنن مگر اینکه ایشان طی اقرار نامه از حق خود در این خصوص گذشت کنن

بله امکانش هست بهترین کار این است توافق نامه ای فی مابین خود تنظیم کنید تا مادر رضایت خود را کتبا مکتوب کند