اگه حکم حبس یا شلاق بخوره شاکی باید برا گرفتن اجراییه اقدام کنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۱ #63010809

در پرونده ای که متهم خودزنی کرده و علیه من شکایت متقابل کرده و شهود رو هم با اماره میتونم جرح کنم ایا امکان داره من علیه خودزنی که به من نسبت میده قسم بخورم و در این مورد تبرئه بشم؟
در کلانتری با وجود اصرار من برای دیدن تعهدی که طرف داده شدیدا و با بغل کردن و چسباندن پرونده به خودش مانع شد . تفهیم اتهام من ایجاد سروصدا بود چون منو کتک زدن و حرفی از جرح به میون نیومد ایا میتونه در تعهد بنویسن و حق ندن من آگاه بشم؟ با ارعاب و بی حرمتی از من تعهدی خواستن که خلاف واقع بود با این چه کنم؟
فیلمهای کلانتری تا چند وقت میشه بازبینی کنن؟
اگه حکم حبس یا شلاق بخوره شاکی باید برا گرفتن اجراییه اقدام کنه؟ و به چه صورت هست؟
چطور از دادسرا بخوام منو به اون کلانتری خبیث دیگه ارجاع ندن. مامور تو خفا بهم میگه میدونم بیگناهی ولی پیگیر نشو و رفتاری کاملا دور از شان با من داشتن و از سادگی و بی تجربگی من تو این امور با تهدید تعهد گرفتن.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، موضوع را پیچیده و ‌نامفهوم توضیح داده اید، اما در مورد عدم رعایت قوانین و حقوق متهم در کلانتری که متاسفانه در کشور ما در موارد‌ قابل توجهی وجود دارد، می توانید ضمن مطلع کردن مقام قضایی جهت نامعتبر بودن اظهارات شما در کلانتری ، به اتهاماتی مانند سواستفاده از موقعیت و قدرت از مامور خاطی در دادسرای ‌نظامی شکایت نمایید؛ آرزوی عاقبت بخیری.