چگونه نفقه ام را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۱۰ #62981654

با سلام.ده ساله که ازدواج کردم و شاغل هستم تا کنون خودم بیشتر خرج زندگی را داده ام و کارت حقوقم دست همسرم بوده و همسرم نفقه ای به من پرداخت نکرده و اکنون درخواست طلاق داده چگونه نفقه ام را مطالبه کنم.؟ جهت مهریه در همان دادگاهی که در خواست طلاق داده شده پیگیری کنم یا باید زن درخواست جداگانه دهد؟

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
دادخواست نفقه ایام گذشته و مهریه را از دفاتر قضایی اقامه نمایید

باسلام شما میتوانید شکایت کیفری مبنی بر ترک انفاق دهید یا اینکه به دادگاه حقوقی دادخواست مبنی بر عدم پرداخت توسط زوجه نمایید.

با سلام
با تنظیم دادخواست مبنی بر نفقه ایام گذشته و حال و آینده چون هنوز صیقه طلاق صادر نشده و شما هم ناشزه نمی باشید چون دادخواست تمکین نداده اند
در مورد مهریه هم شما ضمن تقدیم دادخواست مطالبه مهریه به انضمام کلیه خسارات قانونی وارده و ...

سلام
برای مطالبه نفقه گذشته خود باید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود دادخواست مطالبه نفقه ایام گذشته را تقدیم نمایید تا به دادگاه خانواده ارسال و رسیدگی شود
و راجع به مهریه خود اگر بخواهید اقدام کنید باید با مراجعه به دفتر خانه ای که در آن سند ازدواج شما تنظیم شده است درخواست صدور اجرائیه به نمایید تا اجرائیه صادر شود و سپس به اجرای ثبت ارسال می گردد و در اجرا است ثبت اموال شوهرتان را معرفی می کنید تا توقیف شده و مهریه شما از محل آن پرداخت شود

سلام
. پرداخت حقوق مالی زن در طلاق از طرف مرد شامل مواردی همچون تنصیف اموال و دارایی زوج ، اجرت المثل ایام زوجیت ، نحله ، نفقه زن ، مهریه و سایر مسائل همچون حضانت فرزندان می باشد .
چگونه نفقه ام را مطالبه کنم.؟
چنانچه بخواهید نفقه ایام گذشته خود را طلب کنید فقط با ارائه دادخواست حقوقی می‌توانید به خواسته خود برسید
باید زن درخواست جداگانه دهد؟خیر
مرد باید کلیه حقوق مالی شما را پرداخت کند جهت طلاق