حکم صادر شده اجراییه هم اومده من هم هیچ کدوم از جلسات رو نرفتم چون تو اون شهر نیستم؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۶۹ #62931664

سلام من حدود صد میلیون سفته دست یکی داشتم بابت ضمانت خرید کالا حالا اجرا گذاشته تو پنج شعبه مختلف هر کدوم به مبلغ بیست میلیون تومن الان
لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم که جلب نشم

مشاوره حقوقی سفته
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حکم قطعی و لازم الاجرا شده

حکم لازم الاجرا است در صورت عدم توانایی مالی اعسار دهید

سلام، اگر رای غیابی بوده می توانید واخواهی نمایید، در غیر این صورت نمی توانید اقدامی کنید و تنها در صورت عدم تمکن مالی در پرداخت محکوم به تقاضای اعسار دهید.

درصورتیکه دفاعی دارید از دفتر خدمات قضایی شهر محل سکونت خودتان اعتراض بزنید . درصورت قبول بدهی ، آن را بپردازید و در صورت عدم تمکن مالی دادخواست اعسار بدهید .

بادرود /باید اجرا شود/منظور از ضمانت خرید کالا چی هست/یعنی کالای فروختید وان کالا رو برای سلامتش ضمانت کردید /از لحاظ عرفی هم بابت ضمانت کالا کسی سفته نمیدهد .

درود
اگر تمکن پرداخت ندارید تا یک ماه از تاریخ اجراییه فرصت اعسار دارید.

رای شما قطعی شده و ملزم به پرداختی لذا اگر تمکن مالی جهت پرداخت وجوه را دارید مبالغ را به حساب دادگستری جهت اجرا واریز کنید و یا ملکی را جهت مزایده معرفی نمایید در غیر اینصورت دادخواست اعسار از محکوم به به انضمام استشهادیه محلی و لیست اموال و دارایی و حسابهای بانکی تنظیم و تقدیم نموده و در دفتر خدمات قضایی ثبت نمایید