میزان و حدود مالکیت عرصه و اعیان برای خریدار مشاعی ملک پروژه‌ای

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۶ #62909807

با سلام، اگر خریداری قدرالسهمی از عرصه یک ملک مسکونی در داخل شهر را خریداری کند و به نامش سند مشاعی رسمی از عرصه ملک در دفتر اسناد رسمی تنظیم شود، آیا به همان نسبت قدرالسهم خریداری شده از عرصه ملک، مالک اعیان موجود در این ملک ( نوع اعیان: برج مسکونی) نیز می‌باشد؟ لازم به ذکر است که ملک فوق، ریشه بنیاد ندارد و عرصه آن وقفی هم نمی‌باشد و دولتی هم نیست، ریشه مالکیت آن شخصی بوده است. در ضمن اعیان موجود در این ملک، هنوز پایانکار ندارد و پروژه می‌باشد و سند تفکیکی هم برای واحدها نیامده است.

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،خیر به میزان قدرالسهم مالک عرصه از ملک مذکور هستند.

با سلام برعکس این موضوع صادق است یعنی به نسبت مالکیت اعیان مالکیت عرصه تعلق می گیرد. بنابراین مالکیت اعیان به سبب جداگانه نیاز دارد.

با سلام
عرصه با اعیان متفاوت است و بنا به گفته های شما خریدار فقط در عرصه سهم دارد نه اعیان

سلام خیر شما مالک قدر السهم از عرصه می باشید.

با درود ، بنابه اظهارات شما ، ایشان فقط مالک مشاعی عرصه زمین به نسبت سهم خود دارا می باشد نه مالک مشاعی از اعیان ملک.
البته باید متن سند مذکور دقیق بررسی شود

خیر شما فقط مالک قدر السهم از عرصه می باشید.

با سلام
بنا به اظهاراتتان ایشان فقط مالک همان قدرالسهم از عرصه شده اند.