خسارت تاخیر تادیه تا زمان اعسار باید بدهم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۸۱ #62843523

دو فقره چک به جمع ۱۴۰ میلیون اسفند ۹۴ در وجه فروشنده دادم
بخاطر اختلاف حسابی که با دارنده چک داشتم پاس نکردم و چک توسط شخص ثالث برگشت شد و الان در مرحله اجرا هستش پارسال تقاظای اعسار دادم قبول شد ولی اونموقع نداشتم بدم الان میخوام پرداخت کنم میتونم یا خیر؟
و اینکه خسارت تاخیر تادیه تا زمان اعسار باید بدم یا تا الان که میخوام پرداخت کنم چون خسارت تاخیر تادیه خیلی بیشتر از اصل بدهی میشه و من ندارم

مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خسارت تاخیر تا زمان اجرای حکم باید پرداخت گردد.

بله امکان پرداخت خسارت تاخیر تادیه تا زمان اجرای حکم محاسبه شده و پرداخت می شود

بادرود
خسارت تاخیر نادیه تا زمان اجرای حکم یا زمان پرداخت محاسبه میگردد

با درود خسارت تاخیر تا زمان اجرای حکم باید پرداخت گردد

درود بر شما، بله می‌توانید مبلغ بدهی را از طریق اجرای احکام بپردازید، ضمنا خسارت تاخیر تادیه نیز تا زمان اجرای حکم بایستی پرداخت شود.

درود
خسارت تاخیر تادیه تا زمان اجرای حکم محاسبه می شود و باید پرداخت شود.

تاتاریخ اجرا باید پرداخت نمایید بله امکان پرداخت وجوددارد