اگر یک نفر سه نفر را به قتل برساند، چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۰۳ #62832598

سلام
خسته نباشید یه سوال دارم.
اگر یک نفر سه نفر را به قتل برساند حکمش چیه

مشاوره حقوقی قتل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قتل عمد باشد ۳بار قصاص اگر غیر عمد باشد۳ دیه کامل مجازات تعیین می گردد

اگر عمد باشد ۳قصاص اگر غیر عمد ۳ دیه کامل و بستگی ب درخواست اولیا دم

در این صورت به قصاص محکم می گردد و اولیای دم مخیرند به دیه رجوع کنند.

سلام
سلب حیات از دیگری. وقتی شخصی جان شخص دیگری را بگیرد جرم قتل واقع می‌شود. این جرم در گروه جرایم علیه اشخاص جای می‌گیرد، زیرا نسبت به یک شخص و یک انسان واقع می‌شود.
جرم قتل عمدقصاص نفس است قصاص در جنایت قتل عمدی را قصاص النفس می‌گویند
اولیای دم مقتول (مقصود از اولیای دم، ورثه‌ی شخص مقتول به جز زوج و زوجه است.) میتوانند خواهان قصاص یعنی کشتن قاتل شوند. البته در مواردی دو طرف می‌توانند صلح و گذشت کنند یا اینکه به جای قصاص، دیه برای مقتول اخذ کنند.

با سلام، مطابق قانون نفس در برابر نفس و اعضا در برابر اعضا می‌باشد، از آنجاییکه که سه نفس در برابر یک نفس می‌باشد لذا محکوم به یک قصاص و ۲ دیه کامل(در صورت مرد بودن مقتولین) خواهد بود، اگر منجر به رضایت گردد یا به هر علتی قصاص منتفی گردد از ۳ تا ۱۰ سال حبس پیش‌بینی گردیده است ... البته بحث تکرار و تعدد جرم مطرح می‌گردد که به دلیل واضح نبودن سوال، فرض را بر این می‌گیریم که متهم در یک مرتبه مرتکب بزه گردیده است ...

با سلام اگر قتل عمدی باشد به سه بار قصاص محکوم می شود و اگر غیر عمدی باشد به سه دیه کامل در حق اولیاء دم . برای اجرای قصاص شرایط خاصی نیز باید رعایت شود.