آیا اکنون می توان دیه ی تصادفی که در سال ۸۲ رخ داده را از بیت المال و یا از صندوق تامین گرفت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۱ #62770992

با توجه به اینکه قانون مجازات اسلامی در سال ۹۲ و قانون بیمه ی شخص ثالث در سال ۹۵ تصویب شده
آیا اکنون می توان دیه ی تصادفی که در سال ۸۲ رخ داده و مسبب آن ناشناس است را از بیت المال و یا از صندوق تامین خسارت های بدنی گرفت؟

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، بله میتوانید بگیرید ولی نه به صورت یوم الادا، چون در زمان وقوع حادثه برای شما صندوق تامین خسارتهای بدنی وجود خارجی نداشته، شما فقط میتوانید طبق نرخ دیه در سالی که حادثه رخ داده دیه خود را از صندوق دریافت کنید.

پس از احراز شرایط میتوانید از صندوق تامین خسارات بدنی بگیرید

در صورت تعلق شرایط خاص به شما از طریق صندوق تامین خسارتهای بدنی پرداخت صورت خواهد گرفت

با سلام
این امر دارای شرایطی خاص میباشد که اگر این شرایط دارا باشد میتوانید خسارت وارده را از صندوق تامین اخذ کنید

تحت شرایطی امکان پذیر است .

بله در صورت نامشخص بودن فردی که با شما تصادف کرده مطابق قانون دیه از بیت المال پرداخت میشه