دادنامه به دستم نرسیده، بایستی چه کار کرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۶ #62686348

با سلام و خسته نباشید
خاله اینجانب با مادر من ملک ورثه داشتند و بابت اجرا مثل ایام تصرف سال ۹۵ شکایت از من که جزو وراث نبودم کردن که تو ملک سکونت نداشتم و حتی قرداد یا قول نامه نداشتن از من و سند تفکیکی به نام مادرم بوده که در آن زمان به دلیل بیماری ام اس در آسایشگاه اقامت داشته که هم مدارک آسایشگاه موجوده و در شورا این چیزارو گفتم و خودش اطلاع از خالی بودن خانه داشته ولی حکم به محکومیت من دادن و چون شاغل در تهران بودم دادنامه به دستم نرسیده که گواهی دارم از محل کارم بایستی چه کار کرد چون بعد از ۴ سال شکایت تاخیر تادیه این ۴ سال از من کرده
متشکر میشم اگه راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمنا اگر ثبت ثنا داشته باشید دادنامه به کارتابل شما در سامانه ابلاغ الکترونیک ارسال شده است که میتوانید از طریق آن دادنامه را روئیت نمایید.در غیر اینصورت جهت دریافت دادنامه به شعبه مربوطه شورا مراجعه نمایید

با سلام
راهنمایی و ارشاد دقیق تر حقوقی مستلزم رویت دادنامه صادره و مستندات قانونی رای شورا میباشد.
با توجه به اینکه اشاره نموده اید در جلسه شورای حل اختلاف دفاعیاتی داشته اید حتما رای صادره حضوری میباشد لذا می بایست در مهلت قانونی دادخواست تجدید نظر مطرح نموده و به رای شورا اعتراض نمایید.دادگاه حقوقی به اعتراض شما رسیدگی خواهد کرد.

باسلام اگردادنامه به شما ابلاغ نشده که می توانید نسبت به رای صادره واخواهی کمید ودرثانی شما متصرف ملک نبودید علیه شما نمی توانند مطالبه اجرت المثل ایام تصرف بکنند.

در صورت غیابی بودن رای شما میتوانید ظرف ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ حکم اقدام ب واخواهی نمایید و مدارک و مستندات خودتون رو ارائه بدید

سلام شما میتوانید دادنامه از سامانه ثنا دریافت کنید

دادخواست واخواهی دهید.

درصورتیکه رای غیابی باشد از تاریخ ازطلاع یا ابلاغ واقعی می توانید واخواهی نمایید