درباره شهادت دادن دروغ در مورد من چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۱ #62673244

سلام چن وقت پیش یک درگیری رخ داد و من از پشت مورد اثابت شیشه شکسته قرار گرفتم و سرم از پشت ۲۰ تا بخیه خورد کمی پایین تر خورده بود رگ پشت گردنمو زده بود شاکی شدم نامه پزشک قانونی گرفتم چن تا شاهد هم پاسگاه بردم حتی استشاد محلی هم درست کردم که دیده بودن طرف از پشت زده روز اولی که رفتیم دادگاه پرونده من ناقص فرستاده شده بود قاضی هم گفت باشه جلسه بعد یکی از شاهدین دیده بود که وقتی شیشه نوشابه هارو بهم زده که بشکنه به صورت خودش هم برخورد کرده که خونی شده بوده الان اونم شاکی شده دادگاه ازش شاهد خاسته دوتا شاهد برده به دروغ که دست من شمشیر با چاقو بوده و به صورت او زدم جالبیش اینجاس که صورتش فقط یکی دو روز بسته بود یعنی جای برخورد چاقو به این زودی خوب میشه امروز رفتم دادگاه میگم من اول شاکی شدم چرا شاهدین منو نخاستین پروندم نبود گفتن حاج اقا با خودش برده یعنی همه چیز داره به زرر من تموم میشه شاهد دروغین اورده که شهادت دادن قاضی هم قبول کرده من هرچی که میگم منم شاهد دارم استشاد محلی دارم که من به هیچ عنوان اصلا تا بحال خدا شاهده پام به دادگاه یا حتی پاسگاه واسه دعوا باز نشده چی برسه که الان بخام با شمشیر و چاقو دعوا کنم بعدم از پشت سر منو بزنن تو رو بخدا کمکم کنید طرف دعوای من تا بحال چن بار دیه خورده همه چیزم بلده من الان از برج ۲ پارسال بیکار شدم بچه کوچیک دارم چون پول ندارم حرفم به هیج جا نمیرسه کمکم کنید اینو یادم شد بگم طرف اون شب حالش دست خودش نبود روز بعد به پاسگاه گفتم که این دیشب حالش دست خودش نبوده نمیشه بفرستین ازمایشگاه چون کسی حالش خوب باشه به قصد کوشتن کسی رو از پشت نمیزنه گفتن نمیشه ما نمیتونیم این کارو انجام بدیم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱به هر حال شما نیز میتوانید شهود خود را ببرید.و دیر یا زود شعبه موظف به رسیدگیست
۲در صورت ادعای طرف مقابل مبنی بر اینکه توسط شما مجروح شده .ضربه چاقو و شیشه باید توسط پزشکی تایید شود.و فقط ادعا کافی نیست
۳.متاسفانه برخی افراد علیه اشخاص دیگر شکایت واهی مطرح کرده و به شهود دروغین استناد میکنند.
شما میتوانید در جلسه رسیدگی از شهود ایشان سوال کنید و آنها را به چالش بکشید تا شاید بتوانید شهادت کذب آنها را ثابت کتید.(البته در هر صورت تصمیم نهایی با ریاست شعبه مربوطه است)

با درود
شما هم میتوانید شهود خود را حاضر کنید و دادگاه شهادت شهود را استماع می نماید در جلسه دادگاه حتی بدون احضار قبلی هم می توانید شهود خود را حاضر نمایید .