فروشنده میخواد معامله رو فسخ کنه و میگه تو به من پولی ندادین، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۷ #62661608

باسلام و خسته نباشید خدمت شما
من یه خانه خریدم به ارزش ۱۲۰ میلیون تومان و این پول رو درقالب یه خودرو به ارزش ۹۰ میلیون تومان و الباقی پول مستاجر به فروشنده دادم و چون خونه مسکن مهر بوده برای انتقال اون به شرکت عمران رفتیم و در شرکت عمران به ما اعلام شد بعد از استعلام ۵ روز دیگه برای نهایی کردن انتقال قرار داد مراجه کنید (مدارک پیش استعلام موجوده )
حالا !فروشنده میخواد معامله رو فسخ کنه و میگه تو به من پولی ندادی! ( در حالیکه در قولنامه نوشته شده مبلغ ۱۲۰ میلیون رو نقدا در هنکام عقد قرارداد به فروشنده دادم )
و میگه جابجایی این همه پول نقد ممکن نیست و از طرفی تو از من رسید نداری که به من پول دادی
متاسفانه با نظر به رفاقتی که با فروشنده داشتیم من خورو رو به نام پسرش منتقل کردم. ولی قرداد مستاجر رو به نام خودم برگردوندم و الان مستاجر به نام منه ( لازم به ذکر که خونه رو پسرش اجاره میداده و قراردادهای اجاره در این چند سال به نام پسرش بوده و پسرش به عنوان شاهد پای قولنامه مستاجر رو امضا کرده و من قرارداد های اجاره قبلی رو ازشون گرفتم )
مورد بعدی در تمام این ماجرا ۳ نفر شاهد موضوع بودن
حالا اون شخص در دادگاه دادخواست داده و میخواد معامله رو فسخ کنه.
آیا از نظر قاونی حق با اونه و موفق خواهد شد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست تقابل با موضوع اثبات مالکیت در همان دادگاه مطرح نمایید به استناد شهادت شهود و مبایعه نامه تنظیمی

باسلام فسخ داری شرایط خاصی هست همانند تخلف ازانجام شرط لذا اگردرمتن مبایعنامه چنین شرطی وجودندارد ومطابق فرمایشتان ذکرشده وجه معامله ۱۲۰م پرداخت شده است بلاشک دادخواست ایشان منتج به نتیجه نخواهدشد