ورثه خواهرم ادعای مالکیت کردند؛ چه اقدامی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۹ #62658297

سلام وعرض ادب در سال ۹۵ پدرم مرحوم شدند و قبل از فوتشان وکالتی به خواهرم دادند تا یک وام جانبازی را از یک جانباز تهیه کند و خواهرم سند رو ۶ دانگ بنام جانباز زدند و خواهرم از جا نبز وکالت تام گرفتند و اخیرا خواهرم فوت کردند و ورثه خواهرم ادعای مالکیت کردند و جانباز هیچ ادعای ندارد برای اینکه در دادگاه طرح دعوی کنم که هم انتقال سند به پدرم در ان باشد و هم تسویه بدهی بانکی خواهرم ممنون از راهنماییتون.

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به فوت خواهر وکالت فاقد اعتبار است

وکالت ها باطل شده اند.اموال خواهرتان محسوب نمیشود .با حضور شخص جانباز همه چیز قابل اثبات است

سلام با فوت خواهر وکالت اعطایی جانباز به ایشان باطل است الان اگه قراردادی وجود ندارد تصمیم با جانباز است

با درود
وکالت منفسخ شده است.
اگر ان شخص به نفع شما شهادت دهد میتوانید به حق خویش برسید

با سلام و احترام وکالت خواهر شما که با فوت تمام میشود و وکالتی از که خواهر شما هم گرفته همینطور در این باره شما بهتر است چون مسئله پیچیده ای دارید حضورا پیش یکی از همکاران وکیل ما بروید و به صورت حضوری با مدارکتون راهنمایی بخواهید و نیاز به بررسی بیشتر مدارکتون هست موفق و پیروز باشد

با سلام
وکالت عقدی جایز است. بر اساس ماده ۹۵۴ قانون مدنی، کلیه عقود جائزه به موت احد طرفین منفسخ میشود و همچنین به سفه در مواردی که رشد معتبر است.
همچنین بر اساس ماده ۶۷۸ قانون مدنی، وکالت به طرق ذیل مرتفع می‌شود:
۱- به عزل موکل؛
۲- به استعفای وکیل؛
۳- به موت یا جنون وکیل یا موکل.

درود بر شما، وکالت با فوت احدی از طرفین وکالت باطل خواهد شد.