آیا میتوانم‌ با سندی که از سه دانگ خانه دارم، کلید ساز ببرم که وارد خانه بشم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۴ #62621244

با سلام
سه دنگ خانه همسرم به نام منه و من مدتیه از همسرم جدا زندگی می‌کنم هنوز مقداری از جهیزیه و وسایل شخصی در خانه هست.
آیا میتوانم‌ با سندی که از سه دنگ خونه دارم بدون دردسر کلید ساز ببرم که وارد خانه بشم؟
اگر جواب منفی است به نظر شما با رفتن به کلانتری محل امکان داره اجازه ورود به خونه رو بگیرم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چنانچه شما بدون مامور قانون اقدام به این کار نمایید ایشان می توانند به شما اتهام سرقت وسایل را علیه شما مطرح نماید و حتی می توانند ادعا نمایند که چندین سکه بهار آزادی در منزل بوده و شما آنها را سرقت نموده اید فلذا بهترین راه اقدام از طریق قانون و ورود با مامور قانون می‌باشد

بله می توانید کلیدساز ببرید و وارد خانه شوید

سلام
بله شما میتوانید با کلانتری محل هماهنگ کنید و وارد منزل شوید. واجازه خروج وسایلتان را هم دارید ولیکن از طرق قانونی بهتر است انجام شود
با تشکر

هرچند شما می توانید وارد خانه شوید
اما بهتر است از راه قانونی و با دادن دادخواست استرداد جیزیه اقدام کنید