قرار عدم صلاحیت یعنی چی؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۴ #62620721

سلام خسته نباشین. برای تغییر نام اقدام کردم و بخاطر فراوانی رد شد. به دادگستری رفتم و از ثبت احوال شکایت کردم. امروز دیدم برام توی ثنا نوشتن: نسبت به دعوی (اسم و فامیلم) به طرفیت ادراه کل ثبت احوال مبنی بر اعتراض به تصمیم مقام اداری در اعمال مجازات اداری طی شماره فلان مورخ .... قرار عدم صلاحیت صادر شد
و پرونده مختومه شده. الان یعنی با دادخواستم مخالفت شده و کار تمونه؟ دیگه نمی تونم مجددا شکایت کنم؟ چکار باید انجام بدم

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مرجع مذکور صالح به رسیدگی نبوده و پرونده را به شعبه هم عرض ارجاع خواهند داد

باسلام
خیر مختومه نشده به دلیل اینکه این دادگاه صالح به رسیدگی به موضوع پرونده شما نخواهد بود

باسلام قرار عدم صلاحیت به این معناست دعوای شما رد شده است و دادگاه صلاحیت رسیدگی ندارد و مجدد باید از مراجع زیربط اقدام کنید توصیه میشود حتما وکیل گرفته شود