اگر بعد از صدور حکم قطعی مهریه، زوجه تقاضای استرداد دادخواست نماید، دیگر امکان شکایت در دادگاه وجود نخواهد داشت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۱۶۵ #62618470

اگر بعد از رای قطعی مهریه که صادر شده زوجه استرداد پرونده را بخواهد،شامل اعتبار امر مختومه میشود و دیگر نمیشود در دادگاه شکایت کرد؟
مقدار مهریه ۳۰۰ سکه میباشد ولی ۱۱۰ تای آن را مطالبه کرده، اعتبار امر مختومه شامل این ۱۱۰ تا میشود یا دوباره میتواند دادخواست مطالبه مهریه بقیه اش را بدهد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در رابطه با قسمتی که گذشت کرده اید امکان مطالبه مجدد آن را نخواهید داشت اما نسبت به مابقی میتوانقد دادخواست مطالبه مهریه دهید

امکان مطالبه مابقی مهریه برای ایشان وجود دارد

سلام
در صورتی که رای قطعی شده باشد دیگر استرداد دعوا یا دادخواست معنا ندارد.
در خصوص مابقی مهریه نیز زوجه کماکان حق مطالبه دارد.