آیا هر رقمی مثلا ده میلیون را میتواند ایشان ادعا کند که فروخته نه ارزش واقعی پارسال ۱۸ میلیون؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۱ #62611221

باسلام و احترام
بنده طی یک وکالت فروش یک موتورسیکلت را امانت پارسال به دوستم دادم تا سوار شود و بعد برایم بفروشد. حال مشخص شده ایشان آنرا فروخته ولی پولش را به من نداده است. بنده میخواهم اظهارنامه ای رسمی به ایشان بدهم که پول فروش موتور را به من بدهد. چون قولنامه ای بین ما نیست و بنده فقط یک رسید تحویل دارم از ایشان در اظهارنامه چه مبلغی را بر چه اساسی باید مطالبه کنم و بعدا در دادگاه مطالبه این مبلغ را بنمایم??? چرا که موتور من ۱۸ میلیون در ان زمان ارزش داشته ولی در وکالت نوشته بود ایشان به هر رقمی میتوانند بفروشند.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیانت در امانت متصور است ولی رسیدگی از بعد حقوقی نه کافری نیز متصور است زیرا ایشون گفته اول سوار شوم و بعد توجه را پرداخت کنم بیشتر از مبلغ وکالتنامه باشد بسته به جزئیات وکالتنامه دارد

با سلام
چون تا الان سوار شده وپولی پرداخت نکرده شما می توانید به دلیل خیانت در امانت وسوء استفاده از اطمینان شما از وی شکایت کنید ودرخواست تادیه ی خود مال کنید