ارث مرده فوت شده برای ورثه زن فوت شده، چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷,۰۹۳ #62606171

مردی دو زن داشته
زن اول قبل از شوهر فوت شده
الان مرد فوت کرده
نصف یک هشتم به ورثه آن زن تعلق میگیره یا نه؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
با توجه به اینکه همسر اول قبل از زوج فوت شده از ایشون ارث نمی برند لذا فقط در صورتی که فرزندان متعلق به زوج باشند از ارث پدر بهره مند می شوند که نسبت پسر دو برابر دختر تقسیم ترکهه صورت می گیرد.

سلام
با توجه به توضیحات وراث زن اول ارث نمی برد

سام
بدلیل فوت زوجه پیش از زوج،ارث به ایشان نخواهد رسید

ازجمله اشخاصی که بموجب سبب ارث میبرندهریک اززوجین است که درحین فوت دیگری زنده باشد.لذا زوجه ای که فوت کرده باشد پس از فوت شوهر ارث نمی برد و به طریق اولی ورثه اش از این طریق ارث نمی برند مگر اینکه از طریق دیگر مثلا فرزند بودن متوفی (شوهر) ارث ببرند

با سلام
با توجه به اینکه همسر اول قبل از زوج فوت کرده است یک هشتم از اموال متوفی به همسر دوم ایشان رسیده و مابقی به نسبت سهم الارث بین فرزندان متوفی به صورت پسر دو برابر دختر تقسیم می شود و در این نوع تقسیم ارث فرزندانی که از همسر اول بوده اند نیز دو به یک ارث خواهند برد و یک هشتم صرفا سهم الارث زوجه است.

سلام و درود
به طور کلی وراث حین الفوت(یعنی وراثی که در حین مرگ متوفی زنده و متمتع از حقوق مدنی باشند ارث خواهند برد لذا در فرض شما که زوجه اول قبل از زوج فوت شده ارث نخواهد برد.
موفق باشید.