دادخواست دریافت پول ودیعه بدم چه اتفاقی می افتد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۱ #62581980

یک خانه اجاره کرده‌ام حدود ۱ ماه از اتمام قرارداد اجاره گذشته است. می‌خواهم خانه را تخلیه کنم و قصد تمدید قرارداد ندارم ولی صاحب‌خانه پول ودیعه مرا نمی‌دهد. در قولنامه اجاره نوشته شده است که اجرت المثل ایام تصرف روزانه ۵۰ هزار تومان است و جریمه دیرکرد دادن پول پیش نیز روزانه ۵۰ هزار تومان است. حالا اگر بنده شکایت کنم و دادخواست دریافت پول ودیعه بدم چه اتفاقی می افتد؟

به ازای این یک ماه
۱) من باید روزی ۵۰ هزار تومان به عنوان اجرت‌المثل به صاحب‌خانه بدم؟
یا
۲) صاحب‌خانه باید روزی ۵۰ هزار تومان به عنوان خسارت دیرکرد دادن پول ودیعه به من بدهد؟
یا
۳) هر دو یر به یر می‌شود؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما تا زمانی که ملک را تخلیه نکرده اید در صورت درخواست موجر مکلف به پرداخت اجرت المثل خواهید بود ضمنا نمیتوانید ودیعه را مطالبه نمایید، حتی اگر موجر از تحویل مورد اجاره امتناع ورزد و یا شفاها به شما اجازه سکونت بدهد به نحوی که قابل اثبات نباشد
اظهارنامه بر امادگی شما بر تخلیه ملک و درخواست تادیه ودیعه را ارسال نمایید و در صورت عدم پاسخ ، ملک را تخلیه نموده و ضمن تحویل کلید به اجرای احکام دادگاه دادخواست مطالبه وجه تقدیم نمایید.
اگر ملک مذکور جز مستثنیات دین نباشد با واریز خسارت احتمالی میتوانید همان منزل ، خودرو و یا هر مالی دیگز غیر از مستثنیات دین را از موجر توقیف نمایید.

با سلام ووقت بخیر
دادخواست مطالبه ودیعه و تامین خواسته و خسارت تاخیرو و تادیه به استناد قرارداد اجارتون بدید و کلید ملک را تحویل اجرای احکام دادگاه دهید و ملک را تخلیه کنید .درصورت توافق با هم بله هردو کی میشود .