آیا در مورد ماشین که وجه آن را طبق قولنامه بنده پرداخت کرده ام میشود کاری نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۴ #62537186

با سلام
همسر بنده با برنامه ریزی دقیق و سواستفاده از اعتماد بنده به دلیل در اختیار گذاشتن اموالم و زدن سند اتومبیلم را که ابتدا با مبایعه نامه از بنگاه معتبر بنام خودم خریداری و سپس سندش را بنام او کرده بودم در سال ۹۴ که تا ۹ ماه پیش کاملا در تصاحب من بوده که در نبود بنده به همراه کلیه طلاها و پولها و وسایل و لوازم منزل و حتی قولنامه فروش اتومبیل قبلی را به همراه خود از منزل خارج کرده و ودیعه مسکن را توقیف و ارتباطش را کامل با بنده قطع که ابتدا از طریق اقوام و سپس با اظهارنامه برای بازگشت و استرداد اموالم اقدام کردم که باز هم بی پاسخ ماند و در دادگاه تمکین برای کافی نبودن وسایل زندگی که در تصاحب غیر قاونی او بود دادخواست تمکین رد شد و سپس مهریه را به اجرا گذاشت و در نبود بنده فرزند ۳ ساله ام را در پشت درب منزل پدری ام گذاشته و گریخته بود. جدیدا هم مطلع شدم با ابلاغ دروغین به شخصی بجای من ودیعه را از اداره ثبت گرفته است و اتومبیل را به محض دادخواست رجوع از هبه به نام شخص دیگری کرد و با همکاری قاضی آن حق را هم تلف کرد و وجوهی را که بنامش در بانک بود که واریز کننده همه آنها بنده بودم را هم انکار میکند و با شکایت ترک انفاق برایم جلب گرفته و به دنبال طلاق میباشد که در مورد این مورد من هم شکایت خیانت در امانت و تحصیل مال از طریق نامشروع کرده ام.
آیا در مورد ماشین که وجه آن را طبق قولنامه بنده پرداخت کرده ام میشود کاری کرد؟
چون وسیله امرار معاشم بوده و در این مدت با عدم نگهداری از فرزند کوچکم و نبود ماشین و وسایل مربوط به شغلم که در تصاحب زوجه بوده بیکارم که برای اعسار مهریه اثبات شده.
راهنمابی بفرمایید او با زیرکی و پولهای بنده داره طلاقشم میگیره
خواهش میکنم یه راهنمایی سازنده بکنید
تشکر میکنم

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی بگوئید خودرو را هبه نموده اید و اکنون رجوع از هبه نمایید

سلام
اگر در قولنامه به دادن وجه قیمت خودرو توسط شما تصریح شده است می توانید در این مورد دادخواست بدهید

شما میتوانید مبلغ پرداختی خودرو را از ایشان مطالبه کنید