چرا دادگاه حقوقی وقت رسیدگی پرونده من را ۶ ماه باید بگذارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۶ #62521966

سلام علیکم
موضوع : در مورد خدرو بنز c۳۰۰
اینجانب _________ از اهواز خودروی بنز c۳۰۰ در تاریخ ۹۸/۲/۸ خریداری کردم از فردی که وکالت نامه و قولنامه داشت و سند ماشین و بیمه نامه به اسمشون نبود اما در دست داشتن بهشون گفتم بنده در صورتی با شما معامله میکنم که مالک اصلی خودرو حضور داشته باشن و به بنده وکالت تام بدهند که بنده سند بزنم صاحب ماشین قبول کرد و بنده وکالت نامه تام گرفته و قولنامه هم در نمایشگاه انجام دادم و استعلام از راهنمایی رانندگی گرفتم و پول را از بانک به حساب مالک انتقال دادم و بعد از ۱۰ روز ماشین را به نام خودم انتقال دادم برگه سبر خودرو و برگه تردد خودرو به نام خودم شد بعد از گذشت ۶ ماه در تاریخ ۹۸/۸/۸ بدون هیچ احضاریه از دادگاه ساعت ۱۱ صبح از اطلاع آگاهی وارد منزل بنده شدند با حکم ورود به منزل و بنده و ماشینو بردند ، بنده متوجه شدم که شخصی به نام_________اعلام سرقت خودرو کرده و ماشین بنده رو گرفتن و تحویل ایشان قرار بدهند ، با پیگیری های شدید بنده متوجه شدم ماشین هفت دست چرخیده و به بنده رسیده و نفرات اول و دوم که شریک بودند سر مقداری پول باهم به مشکل بر خوردند و دست نفر دوم به جایی بند نبود و اطلاع داشت که نفر اول که شریکش بود پیگیر دادگاه نمیشود اعلام سرقت کرده و دادگاه را یک طرفه جلو رفته و به رای قطعی دادگاه رسیده ، بنده تا مطلع شدم شرایط خیلی بحرانی هست در دادگاه و التماس های بنده از اجرای احکام یک هفته فرصت خواستم تا شخصی که ازش شکایت شده پیدا کنم که شاید فرجی بشود مالک اصلی خودرو را پیدا کردم و ایشان گفت که هیچ اطلاعی نداشته و شرایط مالی خوبی هم ندارد که در دادگاه حاظر شود ، من به ایشان گفتم برایت وکیل میگیرم تا دفاع کنند از تو اگر واقعا بیگناه هستی و پولی از تو نمی خواهد ، متهم و بنده به دادگاه رفتیم و متهم یک ماه به زندان رفت تا تحقیقات بازپرسی انجام شود و دادگاه با استعلام از حساب بانکی متهم و وکالت نامه های که بین متهم و شاکی و پیرینت بانکی و استعلام راهنمایی و رانندگی گرفتنتد متوجه شدن سرقت و کلاهبرداری در کار نبوده و شراکت بوده و متهم برائت گرفت و آزاد شد ، سوال بنده اینجا هست « چرا دادگاه حقوقی وقت رسیدگی پرونده من را ۶ ماه باید بگذارد ، چرا من که قانونی مالک ماشینم هستم حق ورود به پرونده کیفری که ماشینم را گرفتن ندارم ، چرا با وجود اینکه مالک رسمی و قانونی خودرو هستم تقاضا کردم التماس کردم ماشین بنده گرون قیمت هست بگذارید بنده هرچقدر که مقام قضایی دستور بذهند سند خانه بگذارم و ماشینم را از پارکینگ در بیاورم چرا قبول نمیکنن چرا اینقدر با بی احترامی بر خورد می کنن ، چرا اینقدر دستگاه قضایی ما بی رحمانه عمل میکند چرا عدالت وجود ندارد ، من باید شکایت پیش چه کسی بکنم ، دادستان یا معاون دادستان که حتی حاظر نیستن وقت ملاقات بدهند ، شاید خیال کنید بنده بیسواد هستم ، باید بگویم بنده لیسانس عمران با معدل بالا دارم و پیمانکار جاده ساز هستم و ۲ سال مدیر دفتر دادستان نظامی بودم و خدمت کردم به مردم اول گله دارم از خدا ....

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه مواردی که ذکر فرموده اید جزو ضعف های قانونی است . مطابق قانون در پرونده کیفری پیش بینی ورود ثالث نشده و فرد ثالث مدعی حق تنها با اقدامات حقوقی میتواند احقاق حق نماید که اقدامات حقوقی نیز فرآیند طولانی و زمان بری دارد .