واسه ۶ میلیون کی میتونم ازش شکایت کنم که ازش بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۹ #62512572

سلام.من یک خونه مبله با رهن ۱۰ میلیون و اجاره ۵۰۰ هزار تومن قول نامه کردم.صاحبخونه من را به بنگاه نبردو خودش روی برگه قولنامه که داشت اومد شرایط رو نوشت و یک امضا ازم گرفت. شرایطم نوشت قبل اینکه که بخوام تخلیه کنم باید یک ماه پیش خبر بدم.همون اول هم ۳۰۰ هزار واسه قولنامه و۲۱۷ هزار اجاره تا سر ماه که مجموع میشد ۵۱۷ رو ازم گرفت.۸ میلیون هم ریختم به حسابش و قرار شد ۲ تومن دیگه رو سر ماه بدم.من دو ساعت بعدش از قرار داد بنا به دلایلی پشیمون شدم و بهش اطلاع دادم میخوام فسخ کنم.ایشون گفت ۵۱۷ هزار خسارت هست و ۶ میلیون هم به حساب مستاجر قبلی ریخته و تنها ۲ میلیون ریخت به حسابم.حالا میخواستم بدونم این مبلغ خسارت که ازم گرفته درسته کمتره یا بیشتر ؟ دوم اینکه واسه ۶ میلیون کی میتونم ازش شکایت کنم که ازش بگیرم؟ چون من اصلا تو خونه هم اسکان نداشتم.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از لحظه فسخ باید پول را به شما برمیگرداند

مبلغ خسارت را باید باتوجه به قرارداد فی مابین محاسبه کرد
اما با توجه به فسخ قرارداد مبلغ ۶ م قابل مطالبه است

با سلام
به محض فسخ قرارداد بایستی مطالبه ودیعه را مینمودید و اکنون نیز میتوانید ادقام نمایید
اما اگر در مشاور املاک قراردادی تنظیم ننموده اید لذا گرفتن مبلغ ۵۱۷ هزار تومان کار غیر قانونی بوده است

درست وغلط بودن مبلغی که دریافت کرده توافقی بین خودتان است اگر فسخ شده از لحظه فسخ باید پول شمارا پرداخت کند