امکان سلب حضانت از مادر با توجه به چت با مرد دیگر

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۷ #62512533

سلام وقت بخیر، من با همسرم به مشکل خوردیم و دوماهه شوهرم خونه و بچه‌هاش رو ترک کرده و هیچ خرجی هم نمی‌ده و درخواست طلاق داده. محضری حضانت بچه‌هارو گرفتم اما در این مدت با یک آقایی در پارکینگ ساختمونشون قرار گذاشتم که موقع برگشت راننده آژانس که از بستگان همسرم بودن من رو دیدن و به شوهرم خبر دادن من هم برای شوهرم توضیح دادم بین من و اون آقا چیزی نبوده و فقط رفتم گفتم نمی‌خوام باهاش باشم و اینکه چند وقت پیش با کسی چت کردم و شوهرم فهمید. از روی چت‌ها فیلم گرفته و در مورد همین قرار که توضیح دادم صدام رو ضبط کرده. آیا می‌تونه حضانت رو ازم بگیره یا عدم صلاحیت بزنه برام؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، اگر در دادگاه روابط نامشروع برای شما به اثبات برسه ، امکان داره حضانت از شما سلب بشه .

سلام در صورتی که ثابت نمایند تربیت اخلاقی فرزند در خطر میباشد بله امکانش وجود دارد بهتر است در پرونده وکیل داشته باشید

سلام ابتدا باید روابط، نامشروع ثابت شود که پروسه خیلی سختی است بعدا بهداستناد دادنامه قطعی اقدام به سلب حضانت شود

اگر مسائل اخلاقی به قدری نافذ باشد که در تربیت فرزندان تاثیر مستقیم بگذارد، امکان و احتمال سلب حضانت متصوره، منتها خیلی نگران نباشید، با توجه به مواردی که شما فرمودید، بعید میدونم بتونه برای قاضی، مشکل اخلاقی شما را اثبات کنه.

بله در صورت اثبات مشکل اخلاقی حضانت سلب میگردد.

سلام،مهم محتوای پیامهای شماست،اگر از مجموع اونها قاضی به این نتیجه برسه که شما صلاحیت اخلاقی نگهداری فرزندتان را ندارین میتونه حضانت را سلب کنه...ان شاءالله که چنین نیست.

با سلام
در صورت اثبات مشکلات اخلاقی سلب حضانت خواهد شد.