میتوانم این پول را بریزم و بخاطر پرونده اجرت المثل مسدودی این وجه را بگیرم تا زمان تعیین تکلیف؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۸ #62472468

مستاءجر آپارتمان از پایان عقد رهن کامل پنج سال میگذرد و تخلیه نکرده. از طرف دیگر قبل انعقاد قرارداد با ایشان آپارتمان را بعنوان ضمانت در رهن بانک برای وام دوستم قراردادم و بانک هم پس از عدم واریز وام در همان چهار سال پیش آپارتمان را بنام خود زده و در طی این سالیان مراحل قانونی جهت تخلیه و فروش را انجام میداده ولی به مرحله پرداخت رهن و بلن کردن مساجر نرسید. تا اینکه در سال ۹۸ با گران شدن قیمت املاک و اعلام شرایط بخشودگی به بدهکارن که بانک بصورت بخشنامه به من ابلاغ کرد توانستم ملک را بفروشم و در واحد حقوقی بانک _______قرارداد فروش بسته شد و بانک تسویه شد. حال از مستاجر بدلیل اجرت المثل روزانه ۵۰ تومان جمعا نزدیک ۷۰ تومان شکایت کردم و از طرف دیگر درخواست صدور حکمیه تخلیه را نمودم که شورا میگه ۴۵ تومان رهن را بریز تا تخلیه کنیم. سوال اینجاست که من میتوانم این پول را بریزم و همان آن بخاطر پرونده اجرت المثل مسدودی این وجه را بگیرم تا تعیین تکلیف حکم اجرت المثل؟ اگر میشود از چه روش؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید مبلغ ودیعه را واریز و بابت اجرت المثل توقیف نمایید .